Web Analytics
Hopp til innhold

Hvordan slanke seg mest mulig effektivt?

Det er mange måter å gå ned i vekt på. Det er få virkelige gode vidunder-kurer, som fikser dette for deg på magisk vis. Litt egeninnsats må til, stort sett uansett hva slags metode man velger. Men det er lov å velge et hjelpemiddel som gir deg mest valuta.

Egeninnsatsen består ofte av to ting: mosjon/bevegelse, og kosthold. Det nytter ikke å tro at man kan knaske noen tabletter, og deretter guffe innpå med brus, sjoko, chips – samtidig som man holder sofaen så lenge man har tabletter igjen. Det er ikke slik det virker. En utrent kropp som går en tur på 30 minutter hver dag, justerer kostholdet noe i riktig retning, samt spiser slankepiller vil ha en stor sjanse for å lykkes med vektreduksjon. 30 minutter med spasering er for lite for en trent kropp, så her er det litt avhengig av din eksisterende form. Men start gjerne med noe som ikke tar knekken på selvtilliten i første omgang; ikke start med noe du ikke kan fullføre. Start forsiktig, og øk på etterhvert.

Men det er viktig at dette ikke forventes å bli en to-dagers tur til himmelen. Vektreduksjon kan ta tid, og det er viktig at man gir kroppen tid til å bli vant til endringene. I tillegg, jo lengre man holder på – jo gøyere blir det. Etterhvert, når man ser resultatet av arbeidet man legger ned, så blir det lettere og lettere å fortsette den gode trenden. Man skal selvsagt ikke holde på med vektreduksjon til evig tid, men å komme ned til et nivå man selv er fornøyd med, og holde seg der over tid.

Det er også viktig å tenke på at slike piller og andre metoder for å øke forbrenningen, må skje over en periode for å ha effekt. Tilskuddet som er linket til over her, er anbefalt bruke i minst 2 måneder, for å gi ønsket effekt.

Det høres så lett ut når man leser det, men det er faktisk bare en selv som kan gjøre denne endringen – ingen andre!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *