Web Analytics
Hopp til innhold

Gode tips til økt fettforbrenning

Pass på hva du spiser. Del middagstallerkenen i tre deler. En for pasta, ris eller poteter, en for grønnsaker og en for kjøtt eller fisk. Sørg for å alltid ha oppkuttet frukt eller grønnsaker tilgjengelig hvis du blir sulten I løpet av dagen. Slik unngår du småspising av usunne produkter. Hva du spiser er vel så viktig som trening! Det er også viktig å spise regelmessig, gjerne 5 – 7 ganger om dagen. Slik unngår du overspising, og kroppen får jevn tilføring av næring i løpet av dagen, noe som fører til økt fettforbrenning. Pass også på å få i deg nok vann I løpet av dagen.

En god treningsøkt annenhver dag er en fin måte å øke fettforbrenningen og sette i gang slankeprosessen. Men det er vel så viktig å bevege seg jevnlig i løpet av dagen. En rask gåtur får de fleste til i løpet av dagen. Tenk også på at det går an å bevege seg på jobb og ellers i dagliglivet. Ta trappene I stedet for heisen, vask huset med trening i bakhodet, hopp av to busstopp for tidlig på vei til jobb og så videre. Måking av snø er også god trening!

For å oppnå vekttap eller slanking, må kroppen øke forbrenningen sin. Alle tips som er skrevet ovenfor er med på å gjøre nettopp dette. For ytterligere effekt kan slankepiller også være til hjelp. Mange opplever at sunn mat og god trening ikke er tilstrekkelig. Da kan slankepiller være løsningen i tilegg til å endre livstilen. Slankepiller er et enkelt og billig redskap for å hjelpe deg til målet.

For å holde oppe motivasjonen kan du ha en dag i uken som er forbeholdt litt utskeielser. Det er ikke dermed sagt at du skal spise usunt fra du står opp til du går og legger deg, men unne deg noe godt til middag og litt snop til kvelden. Pass på at det kun blir en dag i uken og at det ikke sklir ut til å gjelde hele helgen! En annen måte for å holde opp motivasjonen er å unne seg en ikke-spiselig belønning når du har klart å holde deg til planen gjennom uken. Det kan være å kjøpe seg ett nytt plagg, en liten helgetur eller en god bok. Etterhvert vil du også se at den nye livsstilen ikke lenger trenger å planlegges, den går av seg selv.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *