Web Analytics
Hopp til innhold

Forskjellige slankemetoder – hva er best?

Det er “opplest og vedtatt” at det er mange veier for å få økt fettforbrenning. Her er noen få punkter:

  • Trening / mosjon / bevegelse.
  • Slankepiller
  • Forskjellige kurer som Fedon-kuren, lavkarbo osv.

Felles for alle disse er at de gir best resultater dersom de henger sammen med et av de andre punktene. De kan virke hver for seg, men kombinasjonen er en garantert vinner.

Det finnes ingen tabletter du kan ta som plutselig gjør at du tar av deg de 20 kiloene du føler du har for mye. Ingen. Du må endre livsstilen din, komme deg ut av komfortsonen, jobbe deg gjennom det. Mosjon, bevegelse og trening er gull verdt, selv om det ikke alltid er like fristende å komme seg ut når det er 15 minusgrader, og det er varm kakao og boller foran peisen som lokker mer.

Men det ene utelukker ikke det andre. Det er ikke slik at du må kutte ut alt som er usunt, eller som potensielt vil få deg til å gå opp i vekt igjen. Kropp er følelser, og du vil garantert ha mer utbytte av slankingen dersom du føler deg vel. Men du trenger kanskje ikke spise ti boller? Det er lov å kose seg, selv om man beveger seg. Har man det godt med seg selv, vil også omgivelsene merke dette; de får en venn som er lettere til sinns, har mer overskudd og kanskje også sykefraværet minsker?

Men husk å være påpasselig med hvordan du griper dette an. Det er ingen dans på roser å gå ned i vekt. Ingenting kommer gratis, du må jobbe for hvert eneste gram som skal av. Det er knalltungt i perioder, men gevinsten er absolutt verdt det! Tenk om et år, dersom du har klart å holde deg selv i ørene over tid, og du har tatt av deg 10 kilo. Det er kanskje bare halvparten av det du håpet, men det er 10kg! Knallbra jobba - og det neste året vil gå lettere: Du har nå fått inn en rutine på å bevege deg stort sett hver dag, du har klart å kutte ned på det meste av unyttige matvaner. Herfra vil det bare gå lettere, bokstavelig talt.

Du vil garantert få en annen, og forhåpentligvis bedre hverdag.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *